Me like

image152 image153

snygga!

kollat på dessa skorna en massa ggr, fast har inte riktigt så mkt money att lägga ut på skor just nu.

Valborg

Valborg idag då, hade hoppats på att vädret skulle vara bättre. Är mulet nu & ser ut som det ska komma regn ikväll enligt smhi. alltså inget toppen väder om man tänkt att grilla. men ut ska jag iallafall. blir en kort dag för mig i skolan, smahällen med sprutte fick vi ledigt från eftersom vi ska på vernisagen då, men jag & virran hoppar nog idrotten också och går på vernisagen då istället så vi får mer tid att göra oss i ordning på sen. det blir bra, thumbs up!

dubbeltimme i näthandel nu, fast har lunch om sissodär 40 min. sen är det är bara 40 min matte kvar & vernisage med turismen, måste komma ihåg & prata med maria.

hoppas ni får en nice valborg!

 :)

Träningsvärk

Gissa om jag har träningsvärk nu alltså? på 3 dagar har jag spelat två träningsmatcher & haft en träning plus idrott i skolan. mina ben värker som tusan. stretchade lite nu, så hoppas det är bättre imorrn. men nu vet jag att jag rört på mig iaf.

ska hoppa in i dushcen strax, sen blire desperate housewives & glass framför tv:n. sen välja kläder till imorrn.

blir grillning & sånt imorrn & sen fest hos sara tror jag, blir nog bra. hoppas bara på att vädret blir nice, någon som vet ?:)

Finally

Äntligen klar med allt som ska göras ikväll, drygt bara att klockan är så mkt, men hade räknat med det. Bara en handelsuppgift kvar att göra men den fixar jag nog på lunchen imorrn.
 

Såhär ser morgondagensplaner ut:

  • Skola
  • Hem snabbt & äta mat
  • Träningsmatch i fotboll
  • Hem & se på desperate housewives
  • Välja kläder till valborg och packa väskan


observera att schemat kan ändras (;

natti!


Fullproppad kväll

[ x ] Nationellt prov engelska
[ x ] Mentorssamtal
[ x ] Fotbollsträning
[ / ] Handelsuppgifter till imorrn
[   ] Äta mat
[   ] Duscha & tona håret
[   ] Skriva ansökan

min dag i princip. kom hem vid halv sex och vid halv sju åkte jag på träning. har en del att göra ikväll. by the way så blev jag inte så nöjd med min engelskauppsats. jaja.. ha en fin kväll!

snart äre valborg, hoppas på finfint väder :)


Fotboll today

Sitter hos Olle nu, blev kebab & bröd igårkväll :) . såg på körslaget och på filmen som gick på tv4 the mexicane tror jag den hette.

ska spela träningsmatch idag, har ingen lust eftersom vädret är riktigt riktigt tråkigt.that´s life.

Packa bagen

Dags och dra iväg till torsby då, ska bara packa väskan och plocka ihop fotbollskläderna till imorrn. vet inte riktigt vad jag ska ha på mig heller, alltid samma problem suck. är ju inte världens bästa väder idag heller, men aja får ta med lite extra kläder & byta med.

äter godis just nu, gott. försökt & ringa maria också, men hon ser väl att jag ringt iaf :)

ha en superdag. puss

Sovmorgon

Idag tog jag en riktig sovmorgon, wonderful att få sova ut. gick upp vid 11-tiden. sen blev de en stor frukost, dock inte så nyttig men whatever :). ska snart sätta i mina linser, sen blire nog promenix med mamma & pappa.
åker till olle under dagen någon gång, ska nog käka kebeb med bröd ikväll (a), tjockisar :). men ash.

vad ska ni hitta på en dag som denna dåe ?:D

Shopping med mamma

Inte hunnit med någon uppdatering idag. Dagen har verkligen varit fullspäckad. Gick i skolan till 20 i två, sen käkade jag mjukglass med farmor som vi hade gjort upp tidigare under veckan, farmor är så gullig :). vid 20 i 3 hämtade mamma mig, åkte hem & gjorde oss iordning lite sen drog vi till sunne, där vi mötte upp med sofia (min syster), hon köpte sig ett par skor på garderob så jag passade på att köpa en tunika också. köpte godis & lämnade av henne igen för hon skulle på konfirmationsläger. jag & mamma drog vidare till karlstad vid 5, så var framme sissodär kl 6 ungefär. efter att ha köpt med en bildel till pappa. blev donken direkt vi kom fram till bergvik, provade ngt nytt typ ciabatta bröd på hamburgaren, var gott faktiskt, och superdupermättande. sen kikade vi runt i lite affärer mamma & jag och var smakråd åt varandra:). var en trevlig dag/eftermiddag/kväll. åkte inte från karlstad förrän vid 20 i, sen var vi in i sunne på vägen hem, så vi kom inte hem förrän nu typ.


Inhandlat idag :

  • Blå/turkos tunika från garderob 149:-
  • Svart tunn kofta från vero moda 130:-
  • Svarta ballerina skor från scorett 299:-


nu ska jag äta potatissallad och rostbiff & revbensspjäll med mamma & pappa :).


Möta Olle & äta glass

Ska kila iväg och möta Olle om ca 50 min, ska nog passa på att köpa oss i en glass i affären då också, sen blire ju en promenix på drygt 3 km också.

Låg på balkongen en stund förut, men det blåste lite för mycket "/. Ska börja skriva en text/artikel på engelska om när man blir vuxen typ, ska vara klar imorrn och jag har ingen lust att skriva på den ikväll. ska dra ut info om ryska revolutionen också till imorrn + att jag ska plugga in ca 30 fraser på engelska.

Bekännelse: tror det var första gången som jag kokte makaroner helt själv idag, illa jag vet, men jag suger på & laga mat & så tycker jag det är boring haha. jag kan bara jag vill.

redan hemma

Är redan hemma ,huur skönt som helst. för skulle slutat vid fyra egentligen. fast har uppgifter i historia & engelska. tänkte sätta mig i solen ute på balkongen eller altanen och plugga lite, och förhoppningsvis kanske jag får lite färg också :). olle kommer hit sen antingen med halv två bussen, fyra bussen eller med mamma & pappa. så det märks när han kommer. men vi ska nog gå ner till affären & köpa oss en glass sen, så blire pormenix också..
sen måste vi spela lite fotboll eftersom jag fick med mig en boll från träningen igår att ha hemma & träna med.

Top Model

Pratar med älsk nu, ska snart se på top model :).
träningen var okej, var möte först så fick korv m. bröd & fanta, nyttigt, sen träna vi en stund.
någon mer som ska se på top model ? :D

image147


Mat + träning

Blir träning ändå, men först ska jag käka makaroner & köttfärsås,  ska bli mums filibabba :D
fat har ätit två chokladrutor nyss också (a) , nyttigt & bra. fast var faktiskt ute och gick med sandra förut så har rört på mig idag iaf. kul & spela lite boll sen också.

skönt att valborg är planerat också, ska till sara :)

Sun

Ännu en dag med en massa sol, dock inte lika mycket som igår.


Idag har jag :

  • varit hos olle under förmiddan
  • träffat sandra ngn timma under dagen
  • käkat mat & så hos farmor
  • varit och sökt ett jobb


kom hem vid fem, vet inte om jag ska träna fotboll idag, ska åka om en timme igen isf, vet inte om jag orkar. är trött så skulle vilja tare lugnt bara, men vi får se. jag behöver träning så.


mjukglass med chokladströssel

har nyss käkat mjukglass med chokladströssel, huur gott som helst. gick snabbt förbi hos olles pappa nu för ska hämta min platttång. så ska gå en sväng strax runt kolsberg tror jag det blir.
suttit i solen under eftermiddagen, jag älskar verkligen vädret.

satt i tingshusparken & käkade glassen förut, jättemysigt & bara sitta och kolla på allt folk som är ute. vilken skillnad det är när det är fint väder alltså. alla går ut då.


nu ska jag ut igen :) hej!


jag vill ha sommar

Mitt fetaste beroende är glass lätt alltså, har redan ätit en twister idag (a), & sen blire mjukglass.
usch vad jag vill grilla nu, asså tänk er flintastek, färskpotatis & sallad. typ vattnas i munnen på mig.
jag vill spela fotboll också, och kunna träna i bara shorts & t-shirt.
jag vill kunna gå runt i linne, shorts & slip in skor hela dagarna.
jag vill bada & sola på stranden. jag vill åka på husvagnssemester. jag vill springa barfota ute.
jag vill ha sommar!


slutat tidigt idag

Slutade kvart över ett idag istället för 16.00, vadå underbart. fast är fortfarande kvar i skolan, väntar på olle som slutar vid fyra. men ska inte klaga för har suttit ute i solen & så.. sitter på biblioteket och skriver nu, för vet inte om jag har möjlighet att uppdatera sen. ska sova hos olle nämligen, blir nog ute ganska mycket...ska gå ut & gå och äta mjukglass iaf :).


ha en superbra dag i de fina vädret !

Jag har hört man blir stor och stark av gröt

Käkat gröt till kvällsmat, nu kommer jag bli stor & stark (a).
borstat tänderna & tagit bort sminket nu så nu är det sängen som väntar.

hände en väldigt positiv sak idag, hoppas.

hoppas på massa sol imorrn så man kan steka lite efter skolan. tråkigt att man slutar fyra, fyra dagar i veckan :|, that´s life. fredagar är goa 13.40 är inte helt fel.

godnatt!

bjussar på en sommarbild

image146


bjussar på en sommarbild,  är typ 32 skoldagar kvar, lycklig.
sommarfeelings, tänk snart så är gräset helt grönt & snart kan bara gå omkring i linne & shorts.
bada, sola, äta massor av glass, spela fotboll, grilla, festa.  jag längtar!

ska dra ut & gå nu med mamma & syrran, sköönt :) . jag är på bra humör, känns super.
 

Ny design

Ändrade på designen igår, gillar det här bättre än så länge. mkt somrigare. vad tycker ni? :)
ser på the hills nu, kom hem vid femtiden. solen skiner & jag har fått massa fräknar idag, känns att sommarn är på väg när man fått fräknar :).

Slut på helgen

Varför går helgerna alltid så fort? Känns som att det var igår det var fredag. Kommande skolvecka blir nog inte så jättejobbig ändå, är lediga på onsdag, studiedag eller något. Känns som veckan automatiskt går fortare när man är ledig en dag, och sen veckan därpå är det valborg :D.

Ska äta kvällsmat strax, blev ganska sent idag tyvärr. ska hoppa in i duschen sen & sen blire sängen. kanske ska börja skriva på brevet som jag glömde bort att göra förut. Var duktig och städade mitt rum förut, dammsugit och torkat golvet så nu är de fräscht igen. behöver väl damma av lite grejs & sånt men de tar jag en annan dag.

har inga planer för imorrn? ska försöka gå ut & gå om jag får sällskap. blir tyvärr ingen träning, är förkyld så min kropp får ta igen sig.

godnatt!

walk around

Var ute och gick en promenix förut med familjen, gick väl ca 5 km. jätteskönt & supernice väder :).
somnade i soffan någon timme förut, har fikat på altanen idag också, sommarfeelings!
ska städa mitt rum strax, måste verkligen göras. fast ska se klart på made först.
sen så måste jag börja skriva på ett brev, kan nog ta tid att få till det bra.

Bakis brustabletter

image139


Olle hade såna här hemma, så testade igår innan vi gick och la oss. skulle vara massa vitaminer & sånt i.
vet dock inte om det hjälper :P mycket möjligt att den hjälper. jag har ju inte mått så dåligt idag, har faktiskt mått riktigt bra mot vad jag trodde jag skulle göra :).

Dagen efter

Hallu!

Åkte aldrig hem igår ,stannade i torsby. kom hem för en stund sen. var kul igår, var hos johanna först, sen avslutningen/lagfesten, sen var i ria hos emma, tog mig in på idet sen också, konstigt nog. sen drog jag hem till olle där det var lite folk. kom inte i säng förrän vid 4. gick upp vid nio idag så är ganska trött, fast härligt & vara uppe också. satt på balkongen ute i solen i morse.var var ganska många som sov hos olle inatt, jag,olle, gustav & jocke. haha härjing! mår faktiskt bra idag, förutom att jag är trött & min förkyning är lite värre. fick två bakistabletter av olle igår också, tror faktiskt dom hjälpte :P.


Fit for fight

Eller nästan.. har lite småsaker kvar att fixa innan vi drar iväg till torsby.
Ska hämta upp Virus på vägen också, fint väder äre ockspå hoppas bara på en kanonkväll nu.

ska dra & leta skor nu.

bye (:

Party tonight

Nu är jag hemma igen. Har lock för öronen & ont i halsen, men annars ganska okej.
Ska strax ta & hoppa in i dushen, lagfest ikväll. Ska till Johanna på förfest vid femtiden.
Sen halv sju-sju ska vi käka mat & så blire väl avslutning & sen fest :).
Hoppas på en rolig kväll.

By the way så håller mamma på att göra jättejättegod mat nu,
kött med soltorkade tomater, potatis, sås & omelett & chapinjonstuvning.
jag längtar inte till maten eller så(a).  
Behöver riktigt mat nu eftersom det enda jag & Olle har ätit idag är bullar, coca-cola, kaffe, godis & glass.
haha tjocka är vi! men som vi sa, det är inte ofta man äter sån här frukost.

Hade en jättebra kväll igår.


image138

Tuttifruttiglass

Har nyss ätit en jättegod tuttifruttiglass :).
Olle har åkt på träning så är själv, pratade med sandra fast hon hade ingen skjuts in till torsby.
men ska nog kila iväg själv snart och köpa lite godis och kanske en veckorevyn.
å så måste jag inhandla lite tuggummi..

käkade tacos med olle, hans mamma, pea & jonte förut, var riktigt gott.
tog fram vår/sommarskorna idag också, happy! enda negativa är väl att jag börjar bli förkyld, min hals gör ont.


kissnödig som tusan är jag haha, ska kila nu!

Snabbvisit hem

Är hemma igen, var inte planerat men hade inget för mig. Olle har inte slutat än, men jag ska bussen upp till torsby vid fyra igen. Skönt att denna skoldagen är över, 2 redovisningar gjorda. Ska käka mjukglass med Olle sen, GOTT!
med chokladströssel på (a) det är godast. Olle tränar ikväll så vet inte riktigt vad jag ska göra, ska väl börja skriva en ansökning. Men han är ju inte borta hela kvällen som tur är, blir väl talang & sånt också. Fick ett brev på posten idag som jag blev väldig glad över :)

vädret är underbart, ha en superbra fredag!

image137

Redovisning avklarad

En redovining avklarad, den om italien. bara en kvar idag. ska bli fruktansvärt skönt med helg.
engelska lektion nu, sover i tosby inatt hos olle, så vet inte hur aktivt jag skriver här idag.
tomorrow är det lagfeest. ska bli kul :D

Spårlöst

Nu ska jag & Olle kika på spårlöst, är verkligen ett program som det kan komma några tårar till.
har käkat älgstek, potats, sås osv nyss, hur gott som helst. min mage känns som en ballong haha.
varit på bus&härj humör under eftermiddagen/kvällen, stackars olle :P.


känns verkligen som våren har kommit nu, underbart.
förresten idag åt jag min första mjukglass för i år, och imorrn blir det nog den andra (;


Hemma

Hema från skolan nu, riktigt skönt. Har varit en dryg dag, har gått segt. Olle föjde med mig också så han är här nu & stannar tills imorrn, lovely. Har huvudvärk igen, jobbigt.

ser på the hills, ska snart dricka kaffe & käka chokladruta.

Top model

Hemma från träningen, var riktigt skönt & röra på sig. Känns att man tappat en del, men bara & ta igen. ska försöka gå på så många träningar som möjligt nu när jag är motiverad. känns härligt. ska försöka kolla lite på min redovisning nu och se om jag kan skriva till något.


image135

fotbollsträning


Ska alldeles strax dra på mig knickers, benskydd osv, japp dags för fotbollsträning. Den andra för säsongen, ska bli riktigt kul :D. Har käkat toast & sett på the hills. 


image133

Samhällslektion

Hallu!


Sitter på samhällslektion nu, skönt & ha dator iaf. Har spelat rixdax haha, för er som inte vet är det ett spel på riksdagens hemsida. Mycket roligare än & lyssna på genomgångar.
Slutar strax, blir nog tyvärr buss hem idag, men vädret är verkligen toppen så jag ska inte klaga över min promenix hem.

Planer för dagen:

kommer hem ca 17.00
17.00-18.00 se på the hills & käka
19.00-20.30 fotbollsträning, fast vet inte om träningen slutar åtta eller halv nio.
21.00-22.00 se på top model

och någonstans därimellan ska jag försöka jobba med min turismredovisning.
haha får väl se hur det går med den saken.



Tröttast i stan

Första lektionen nu, jag var tröttast imorse & är fortfarande det. Ska nog kila till cafeterian vid nio och köpa mig en kopp kaffe. I need it! Ska fortsätta med webbutiken alldeles strax. Slutar fyra idag, sega dag.

image132

godnatt på er

Dags & tvätta bort smink & ta ur linser nu typ. Är väldigt trött, behöver sova. Ska säga godnatt till olle också.
Var ett gammalt avsnitt av desperate förut vid åtta, så jag såg hela det första avsnittet på nya säsongen :).
Ska nog snart ta & beställa box 2, var längesen jag såg klart ettan. på tal om filmboxar så vill jag ha one tree hill säsong 1, åh vad man fäster sig. har bara åtta första avsnitten och jag är redan fast.

puss & godnatt

Desperate housewives

Kom nyss hem från träningen, skönt & träna faktiskt.
Blev besviken trodde desperate började kl 21.00 men det måste ha börjat kl åtta , typiskt :/
men ska se det som är kvar, är paus nu om ni undrar.

Kom på i bilen hem att jag måste fixa en svenska grej nu ikväll också, hurra.
aja ska väl gå ganska fort!

chokladrutor är mums

Är paus i the hills nu, har käkat en specialmacka a lá sofia. Supergott! Och så blev det chokladruta som efterrätt.

by the way så var min kusin och hans kompis var här & så sålde majblommor förut, söta blommor vare i år. och sen går ju pengarna till bra saker!

svarttaxi hem

Dryg skoldag måste jag börja att säga. Hade idrottslektionen med Teresia imorse, gick ganska bra. Skönt & ha de gjort så är det en sak mindre & göra.

Jag & Virus åkte med Linda hem idag, racing på skogsvägen de sista & hög musik. Haha!
Härligt & komma hem tidigt & mkt roligare än att åka buss.

SÅ VAD SKA ELLI GÖRA IDAG?

ska se på the hills vid fem & käka något.
kanske plugga turism vid 6 en stund om jag hinner,
vilket jag förmodligen inte gör.
åker på träning upp till torsby sen vid sju.
tränar till klockan åtta & åker hem.
sen klockan nio är det desperate housewives :)


vad ska ni göra?








jag älskar fotboll

Första fotbollsträningen för säsongen ikväll då, och nu förstår jag verkligen inte varför jag tänkte sluta. Var hur kul som helst ju,  haha så nu är det träning på onsdag igen. jag älskar fotboll! riktigt skönt & röra på sig. & imorrn blire innebandyträning, vill komma igång med träningen nu. det är skönt när man har motivation för att träna. när man inte har motivationen blir det bara tråkigt, det går i perioder. men nu känns de verkligen som jag har motivation.


en tanke åt engla

Fick detta sms av Mamma förut:

MÅNDAG DEN 14 APRIL KL 21 TÄNDER VI ETT LJUS I  VÅRA FÖNSTER FÖR ENGLA OCH HENNES FAMILJ, SKICKA DET HÄR VIDARE SÅ ATT MÅNGA FÖNSTER FÅR LYSA FÖR ENGLA.

jag förstår verkligen inte hur en människa kan göra så, det är ofattbart och sjukt.
och sen när det kommer fram att han begått ett mord till. det är hemskt. hoppas han får livstid x 10.
sånt här får inte hända!

ska tända ett ljus när jag kommer hem från min träning.

sjukhusbesök

Var till vårdcentralen imorse, skulle kolla upp varför jag har huvudvärk så ofta. Fick ta en massa prov också, 5 små rör & ett lite större. Gjorde inget ont eller så men jag gjorde felet och kollade för mycket, jag är lite vimmelmagig som man säger. Så jag svimmade av i några sekunder, kallsvettig, illamåenda och suddigt för ögonen. Inte första gången jag svimmar, men är riktigt obehagligt. Kom hem igen vid halv elva ungefär, fixade till mig lite & fick med mig en macka i bilen. Dags för skolan, mötte upp med Linda som är i torsby och praktiserar.

Blev ingen idrott för mig idag, kände jag ville vila lite, var ju sjukanmäld också så köpte med två kanelbullar & gick ner till farmor och fikade lite. Blev skjutsad till mammas jobb sen,  var bara där cirkus en halvtimma för sen åkte vi & hämtade pappa. Så nu är jag hemma, de andra är i sunne på utvecklingssamtal. Funderar på om jag ska vila lite. Ska nog käka tacopaj & se på the hills vid fem, gott. Sen blir det nog fotbollsträning ikväll om jag orkar. Ska gå in & kika på vaifs hemsida nu när träningen börjar.

shakespeare in love

image130

SHAKESPEARE IN LOVE!
håller på och skriver en filmrecension just nu,
filmen var inte dålig men den var inte bra heller, den ligger där mittemellan.
lite för komplicerad handling för mig, sen är det ju från person till person vilka filmer man gillar.
den var okej, men det är ingen film jag skulle rekommendera kanske.
kan lova att den är svår att skriva om. recensionen ska vara klar på tisdag men är skönt att inte ha allt till dagen innan. ha en trevlig söndagskväll. kram!

söndag då

Som jag skrev i förra inlägget så hyrde vi filmen hairspray igår. Niklas & Samuel lagade jättegod mat, pomefrite, svampsås och jättegott kött & så efterrätt gammaldagsvanilj glass & hallon & blåbär,hur gott som helst verkligen. & såklart godis. ne har väl inge direkt godisförbud denna månad, tar nog nya tag i maj istället.

har varit hos olle under dagen, blev kittlad så jag inte visste var jag skulle ta vägen. haha hemskt. varit och hälsat på min farbror också. är hemma nu, har käkat en hel massa mat. åså har jag fikat med kaffe & chokladrutor för morfar och anna gärd kom nyss. olle kommer hit sen runt sju kanske, får se om det blir promenix då.

jag ska väl fortsätta skriva på min filmrecension på shakespeare in love nu i eftermiddag, tar nog lite tid för tyckte handlingen var ganska komplicerad. men lika bra & ta tag i det idag så slipper jag imorrn när det är träning. skulle behöva städa i mitt rum också, om jag orkar ta tag i det.

hairspray

Hyrde filmen hairspray igår och jisses vad dålig den var haha. såg bara en timme av den. alldeles för mycket sång, dans och musik. och typ ingen handling.

har nyss ätit frukost, får väl se vad vi ska hitta på med idag. ganska fint väder så..


Sminka & platta håret

Japp nu har jag lite bråttom, ska göra mig iordning så vi kan åka iväg om cirkus en halvtimma. måste sminka mig klart & platta håret åså packa väskan. mamma har bakat chokladrutor under dagen och de står på kylning nu, så ska nog sno med mig några upp till torsby sen. chokladrutor är underbart gott, inte ätit på år & dar typ.

vet inte om jag hinner uppdatera något mer idag, beror på om jag har tillgång till dator och om tid finns, men annars får ni ha en bra lördag! ♥

Max factor

image129

Köpte den här mascaran i förrgår,
Max Factor Masterpiece 150 :-
brukar inte slänga ut så mycket pengar på mascara
men den här är faktiskt värd pengarna.
me like!

lördag

Blev ingen mer uppdatering igår, men det hände en sak, vill inte ta upp det här.

men jag hade det jättemysigt hos farmor, var ute på promenix, plocka tussilago, drack kaffe & så kom micke & karin. sen kollade jag i tidningen yvec rocher så jag ska nog bli värvad, ska beställa lite hudprodukter.

fredagmorgon

Hann inte med någon uppdatering igår. Köpte en ny mascara igår efter skolan, behövdes verkligen men 150:- kändes som ganska mycket pengar att slänga ut, men visst den är bra. skulle egentligen köpt en av maria för 65:- men hon hade ingen hemma. så fick bli en max factor istället för claudia.
umgicks med olle fram till träningen, haha inte spelat innebandy på 3 veckor typ, var supertrött efter.
kollade på efterlyst med olle & hans pappa efteråt också...bra kväll helt enkelt :)


skolan nu, slutar tjugo i två och det är wonderful. efter skolan blire promenix med farmor.

Någon mer som ska se på top model?

Har redan tvätta bort allt smink och tagit ur mina linser, hej ikväll är jag duktig. Ska träna lite pilates nu & sen blire top model för hela slanten. älskar det programmet. tyra banks är grym, hon verkar liksom jordnära & uppför sig inte som en diva utan bryr sig om alla deltagare.

någon mer som följer top model?



puss på er !

blev ingen träning ikväll

Blev ingen träning ikväll, fick ett sms från Mats min tränare där det stod att eftersom vädret inte var så bra så skulle det bli fika och prat om matchen i bowlinghallen men jag kände att det kändes lite onödigt att åka upp, det är ändå 2 mil att åka så. Har ju blivit tillfrågad att vara med på matchen till helgen, men vet inte om jag vill än. vill träna en del först, men får väl ta en funderare på det.

har kollat på mtv länge nu the hills, made och nu x-effect. Bra program, fast tycker x-efftect är ganska elakt faktiskt. blir väl träna lite pilates ikväll, kanske se på rent hus & så självklart kolla på topmodel.

kolla på the hills och käka mat

The hills börjar alldeles strax så tänkte kika på det och käka lite mat, min mage är hungrig.
blir träning sen ikväll vid halv åtta, första fotbollsträningen på ett halvår, vi får väl se hur det går .gissar på att jag tappat ganska mycket. skönt att man hållit igång med innebandy under vintern iaf.

Anna klarade körkortet idag också, GRATTIS :)!


godmorrn

Godmorgon!

Tillbaka i skolan igen, näthandel står på schemat de närmaste två timmarna. Är ganska skönt faktiskt eftersom det är mycket eget arbete  & man kan ta det i sitt eget tempo. Härligt nu på morgonen när man är trött.


Det var snö ute imorse, usch ska inte vara snö i april. känns inte så jättepeppande, men ska träna fotboll ikväll iallafall. ska bli skönt & röra sig lite, inte tränat fotboll på över ett halvår.

tisdag

Har inte hunnit med något bloggande under dagen idag, brukar jag aldrig hinna med men beror ju på att jag oftast kommer hem ganska sent!

Idag fyllde frida 18 år & så klarade hon teorin. så jag virran & anna köpte present till henne under eftermiddagen. bröt mitt godisförbud idag också eller jag fuskade :|. Var 11 personer som käkade mat hemma hos frida, kycklingfilé, ris och bearnesås(stavning hej?) åså sallad. var riktigt gott iaf. Sen var det planerat ett bus till frida, de satte på henne ögonbindel, leopardklänning, lila läppstift, peruk, högklackade skor och två par handklovar. och körde när henne till torsby där hon fick stå utanför jouren ett tag :P. sen när vi kom tillbaka till ria blev det cheese cake som kajsa och elin hade bakat & sen blev de chokladtårta. haha känns verkligen som jag behöver träna nu, men orkar inte ikväll..får bli fotbollsträning imorrn.

är ganska trött nu kom inte hem förrän vid nio så ska strax sova men först ska jag slå en pling till olle<3

grattis frida

image128

GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN FRIDA! :)
och grattis till teorin!



fika

Olle är här, har nyss fikat med kaffe,  bullar & glass. skrattade en hel massa.
pluggat på prov & sett en hel massa på mtv. mtv har bra program,  17.00-19.30 lätt. bra tips för dig som har  tråkigt hah (;

engelskalektion

Sitter i skolan nu, har engelska..men grammatiken vill aldrig fastna, jag är sämst på grammatik, promise.
slutar strax iaf, är så trött så vet inte hur jag ska orka hålla mig vaken på bussen. känns inte så frestande att promenera kilometern hem sen med sportbag heller, ha ha vad jag klagar.
plugga på praktiskt marknadsförings prov sen också, ett måste. åså kommer olle med mamma eller pappa hem.

dåligt humör

Har nyss käkat mat, syrran har gjort enorma piroger, orkade bara halva. men ska inte klaga för dom var goda.


jag & olle har slappat under dagen, sett på program som haft repriser. söndagar är nog tv-reprisernas dag.
åkte med familjen vid tre tiden och firade min kusin johanna, var trevligt att träffa släkten dock var jag väldigt trött och är fortfarande.fyllt på mobilen också, jag är handikappad utan pengar på den.

är på dåligt humör nu, väldigt dåligt! men har ingen lust att ta upp varför här..jaja man kan inte alltid vara på topp.

Mexikansk sallad

Jodå linda & lisa kom allt till torsby igår, åkte och käkade mat på la strada, blev en mexikansk sallad för mig. Gott men synd att jag blev mätt med en gång.  Åkte och kollade på matchen sen, men satt mest i bilen för var så kallt. kolla på handbollen oxå, kikade lite på fotbollen men började regna som tusan så.
blev fensbol på kvällen, firade olles kusin. så kom inte hem förrän efter kvart över tio.

käkade lakritspuck för första gången nu sen den kom tillbaka, igår i regnet bör tilläggas.
den var la goood!

Fotbollsmatch

Sitter i torsby nu, ska snart kila iväg upp till björnevi, olle ska spela träningsmatch mot fensbol. hoppas det går fint förrom. kanske kikar på handboll sen, vet inte riktigt än. får se om linda & lisa tar sig en sväng till torsby sen och gör mig sällskap under matchen.








ha ha
take care

äntligen helg

Fick sms förut av Linda, hon undrade om vi kunde hitta på någonting, så hon kom hit vid tiotiden typ. Så vi har pratat & så, var riktigt trevligt. Hon klarade ju körkortet igår också, grattis gumman. så hon kom i bil hit.
jag har nästan ett år kvar till jag är 18, men så är det att vara decemberbarn.

Tomorrow ska jag till torsby på förmiddan, hade tänkt & vara där runt 11. olle ska spela match vid två så tänkte kika på honom, och sen sover jag där. ska bli mysigt & ses, alltid tomt när man inte ses på några dagar.  kärlek är bra, fast komplicerat.  men mest bra. varit tillsammans i två år om drygt en månad, tiden går fort.

berg flyttar in

Sitter och kollar på den nya serien på tv4 berg flyttar in, denna gången bor hon hemma hos lasse berghagen. fast är lite besviken, trodde programmet skulle vara bättre, fast ja de är ju bara halva programmet som gått ännu. men det duger & kolla på.

slutade tidigt idag, närmare bestämt vid halv 12. runt halv ett gick jag, sandra & sara till arbetsförmedlingen så skrev in mig. tur de följde med och hjälpte mig, var hur mkt som skulle fyllas i haha. åkte med farmor till ulf, annelie, johanna & seb sen. fikade & så. var hos farmor ett tag sen & så  kom mammi & fikade. handla lite, & ja köpte nya numret av veckorevyn, gosh vad bra den tidningen är. har löst korsordet, med lite hjälp från pappa. så nu ska jag skicka in för vill vinna biobiljetter, haha.

my day

Var tröttast i morse, well hade 2 timmar idrott på morronen. hade lunch vid halv elva & fick reda på under lunchen att en lektion var inställd & den andra behövde vi inte gå på, så jag åkte hem med halv tolv bussen, wonderful.
fick mig en liten promenix på drygt 1 km också, så tjugo över tolv var jag hemma igen.
har bara slappat, gick & la mig strax efter två och sov till strax innan halv sex, var verkligen välbehövligt.
det jobbiga är att jag har ingen matlust när jag sover på dagen, och har lite ont i magen, men drack lite kaffe & käka bullar när jag gick upp & så kolla jag på the hills. & sen på made & x-effect & så next nu. mtv hela dagen låång typ. har ätit en glass också (a). ska träna lite pilates snart, ska bli skönt & träna lite. har faktiskt lite träningsvärk sen igår. ska börja träna fotboll & innebandy igen nästa vecka, gytt. aaja hoppas mamma blir klar med maten snart för vill inte käka för sent. just ja, mamma har köpt vindruvor, och kärnfria till&med, vadå gott.

Made

Nu ska jag se på made, uppdaterar later (;

glass är min last

image126image127
Måste verkligen erkänna att in stora last är glass, klarar mig mycket bättre utan godis, chips etc.
Och GB har ju kommit med en hel massa nyheter, och alla verkar huur goda som helst.
Dessa två ovan har jag smakat hittills cornetto frutti disc och magnum java.
magnum java var som magnum classic, men den var god. och cornetton var jättegod.
vilken är din favoritglass? har du smakat någon nyhet än?

Kräftsallad

Stannade hos Olle en sväng efter skolan, somnade ett tag när han grejade, var sjukt trött. Blev en liten fika innan jag åkte också med  Olle, Maria och Pea. Eftersom Pappa fyller år idag köpte vi med lite god mat hem, så köpte kräftsallader på lustgården, de var verkligen lovely. Har fortfarande lite kvar, lucky me. Har nyss fått låten Amy Diamond- Thank You av Olle via msn, gillar faktiskt den låten. Har inte gillat henne riktigt, men den här låten är riktigt nice. Har inte tid & sitta här mer just nu, ska gå upp och träna lite med pilates bollen. Sen blir de to model, hej elli är bänkad framför tv:n.


Grattis Pappa

image125

GRATTIS PAPPA :)!



in school

Sitter i skolan nurå, har näthandel så ska väl fortsätta med webbutiken.
var tröttast i morse, och är fortfarande det, skulle somna om jag la mig.
aja, inte så jättejobbig dag i skolan, så ska väl inte klaga.
bara hoppas på att samhällen är inställd, skulle vara superskönt.
är ju inte helt omjöjligt eftersom sprutte varit borta i två dar.

träna pilates


image124

Har nyss upptäckt hur roligt det är att träna med en pilates boll.
Syrran köpte en för ett tag sen, men provade den inte förrän för någon dag sen.
Insåg då att det var hur skoj som helst, och superbra träning dessutom.
så blir nog ett pass ikväll med. Verkligen värt att prova!

bloggen funkar igen

japp då funkar bloggen igen då, var på tiden faktiskt. men jao, hade ändå inte haft möjlighet att uppdatera igår, så på ett sätt var det väl bra, antar jag. är hemkommen från skolan och torsby nu, bara jag & mamma hemma. har fixat lite idag för pappa fyller år imorrn.

olle kommer hit sen när pappa & syrran åker från tarsby. så ikväll blri det nog film, ska nog se förtrollad. & så hopas jag att olle kommer ihåg att ta med minneskortet med one tree hill, då blir jag glad.

RSS 2.0