Jättehärliga dagar i göteborg

Var två jättehärliga dagar i gbg vill jag lova. Jättelyckat! Har lite kort att lägga upp fast de är inte inlagda på datorn än, men det kommer. Van stjärnvinsten på ett lotteri precis innan vi skulle åka hem från liseberg, 6 dvd filmer :p!  Åkte flumride så var dyngblöt när vi åkte spårvagn till hotellet haha, och jag förstår inte riktigt än aag vågade åka kanonen, 0-75km på 2 sek hoho snabbt gick det iaf vill jag lova ^^, så himla nice att olle var med också, har haft de jättebra (: 
blev en del shopping också, kommer nog bild senare idag eller imorrn. jag är nööjd :)!

Drar till gbg, hörs på söndag

Japp ska upp 04.45 imorrn eller ngt sånt. drar till gbg vid sextiden. kommer hem på söndag kväll, så skriver tidigast på söndag kväll beroende på när jag kommer hem. dags för att gå och lägga sig nu kanske, ska alldeles strax krypa när bredvid olle.vi får eget hotellrum & allt nice skare bli :D ! 

hare fint!

Take Care

Söta klänningar från stylebystars





Tycker den översta är supersöt!
Fast ska spara pengarna, för drar ju till gbg i helgen  :D !

http://www.stylebystars.com

Desperate housewives

Tog mig en liten sovmorgon idag, till klockan tjugo i elva närmare bestämt. Orkade inte ligga kvar längre för var kissnödig haha, tur var väl det så jag inte sov längre ^^ ! Käkade frukost och kollade på desperate housewives med syrran.
Skulle behöva börja packa min väska snart, fast hoppar nog in i duchen först.

Olle kommer med mamma & pappa sen. Wiho vad jag längtar till imorrn (: !


BAKAT MARÄNGER

Har hunnit med mkt ikväll. Städat mitt rum,  haha är som ett träningspass att dammsuga mitt rum, definitivt nackdelen med stora rum :p . Har bakat maränger också och varit ute och cyklat 4-5 km, lite träning iaf. Har nyss käkat jättegod mat som min moster har gjort. Och ska snart äta lite maränger och kanske glass (a), hemmagjorda maränger är supergott och enkelt! Ska färga håret ikväll också, vet inte om jag hinner börja packa, det märks :p












såhär blev dom.
mums!


Dagens köp



Dagens köp :

Hårfärg från Loréal
Hårinpackning från Fructis
Rosa nagellack från Depend

Depends nagellack är verkligen prisvärda, kostar endast 25:- .

Dagens to do

[ x ] Torsby

[ x ] Köpt hårfärg & diverse annat

[ x ] Sett på desperate housewives

[   ] Städa mitt rum

[   ] Börja packa

[   ] Gå ut och gå, cykla eller träna pilates

[   ] Färga håret

BULLBAKNING!

Blev ingen träning ikväll! Jag & Monika tog en cykeltur och sen åkte vi och handlade så vi kunde baka bullar. Så hela kvällen har gått åt till bullbakning, blev nyss färdiga. Och MUMS vad goda de blev. Slänger kanske upp en bild här sen för att fresta er haha:p.  Har kollat på girlicios lite inimellan och ja fel personer åkte ut. Iaf  Ilisa hon skulle varit kvar!
Nu är det säsongsstart för project runway så måste kila.

Take Care

NICOLE RICHIE



Gosh vad mycket fräshare Nicole ser ut.
Nu är hon inte ett skelett längre!
Härlig stil har hon också!

Tupplur efter maten

Alltså jag är helt slut. Har nyss käkat och nu är jag verkligen supertrött, tror det får bli en liten tupplur eller vila i soffan.
Vi var uppe & hälsade på hos morfar förut & så träffa vi andreas & min morbror. Kikade på hästarna lite & var ute med vovven.Fikade lite också! Hästar är grymt fina alltså, blev sugen på att rida igen. Gick på ridskola när jag var liten men sen slutade jag, har haft ganska stor respekt för hästar sen dess. Varför vet jag inte för jag har ju aldrig ramlat av eller ngt sånt, men är väl för man sett andra göra det och att det är så stora djur. Fast tror det räcker gott och väl för mig att klappa dem.

3 dagar kvar

Bara 3 dagar kvar till gbg och gosh vad jag längtar! Eget hotellrum för mig och Olle, mysigt. Liseberg, shopping, avenyn & må allmänt gott. Så det är verkligen värt att gå upp 05.00 på lördagmorgon.

Hemma nu igen iallafall, Monika hämtade mig & så köpte vi med jordgubbar hem. Fick bli en toast till frukost idag, namnam. Har inte planerat ngt under dagen, blir fotbollsträning ikväll.

Vi hörs imorgon

Nu drar jag till torsby om några minuter, har lite brådis för är redan sen.
Ska busa med Olle!

Ha en bra kväll!  Jag bjussar på en låt också! Secondhand Serenade - It's not over

Hörs imorrn!

Amanda Bynes



Amanda Bynes

Tycker hon är en riktigt bra skådespelerska.
Haha se bara på filmerna She´s the man och temptation Island.


Fika på wiener och paket från veckorevyn

Har nyss kommit hem från Sunne. Monika köpte lite kläder, jag och syrran blev bjudna på fika på wiener. Blev en kopp kaffe och en tårtbit för mig. Handlade lite & så åkte vi hem. Och till min lycka låg det ett paket i brevlådan när vi kom hem. ALLTID LIKA ROLIGT ATT FÅ PAKET! Var från veckorevyn, var premierna man skulle få när man prenumenerar. Kan lova att det inte dröjde många minuter innan jag öppnat paketet. En strandväska/kasse, vit tunika och ett par söta flipflops.


Att göra idag

[ x ]Sommarlovsmorgon

[ x ] Fia med knuff

[   ] Åka till Sunne

[   ] Packa väskan & fixa till mig

[   ] Åka till Olle


Här får ni en bra låt också Jonas Brothers - SOS


Blue water high

Gick upp strax efter nio idag, suprise. Kollat på sommarlovsmorgon, fast anledningen varför jag kollar är väl snarare serien blu water high, härlig serie alltså. Haha!

Tack så mycket för alla filmtips i förra inlägget, shysst!


FILMTIPS?

NÅGON SOM HAR BRA FILMTIPS ATT DELA MED SIG AV? skulle vara jättegulligt isf!
Komedier eller drama, är för feg för skräck & sånt :p


Skyfall under träningen

Blev en blöt fotbollsträning idag kan jag säga. Det dröjde inte särskilt länge innan det började regna och kan säga att det inte var något dåligt regn haha. Så när man kan kom hem var det verkligen superskönt att ta en varm dusch.
Blir nog sängen tidigt idag, är trött! Och så vill jag upp tidigt imorrn.

ashley olsen



Härlig stil!
Behöver väl knappast fråga hiss eller diss här?
Hiss är sjävklart tycker jag!

FIA MED KNUFF

Dålig uppdatering för mig idag. Vaknade senare ( läs: mycket) senare än jag tänkt mig. Somnade inte förrän ganska sent och när min klocka imorse var nio var jag hur trött som helst, så sov vidare. Hade egentligen bara täntk sova en stund men kom inte upp förrän klockan var tio i tolv. Aja får ta nya tag imorrn istället!

Monika och Syrran var självklart vakna när jag kom ner. Så jag åt frukost och så spelade vi spel. Sverigespelet och Fia med knuff, fia är kul ju haha. Tog en promenix  på 45-50 min efter spelandet, alltså vad pigg man blir av att vara ute en stund. Och så fick jag en liten lyckokick när jag såg att nya VR låg i brevlådan idag. Käkat lunch & under tiden vi käkade kom min kusin och min morbror. Så vi har fikat och spelat fia igen. Fast nu har Monika åkt iväg med dem och fiskat.

Fotbollsträning för mig som gäller ikväll, skönt & röra på sig.

Alltså vad grymt tråkigt väder det är , var är solen?


Vi fick fem firrar

Efter ytterligare en fisketur i ikväll. Fick vi finally fisk, 5 st närmare bestämt. Blev några små firrar också som vi kastade i igen. Jag drog upp 2 st och så hade jag en megafisk på kroken, en lax eller ngt. Fast när jag, Monika och Fia visade pappa fiskarna när vi kom hem visade det sig att 4 av de 5 fiskarna var mörtar, bara en aborre. Aja vi fick ju fisk iaf :P.

Ska nog strax krypa till kojs också tror jag, lite trött. Ska nog gå upp och kika på sommarlovsmorgon imorrn, haha känns egentligen som jag växt ifrån det, är ju snart 18 faktiskt. Men ffs det är ju supermysigt att sitta ihopkrypen och se på sommarlovsmorgon. Eller hur ?

Mamma bakar äppelpaj ! -mums

Mja fiskandet gick inget vidare. Var en väldigt terräng måste jag säga, högt gräs & buskar & skit. Fiskade en liten stund men fick en jobbig promenix iaf haha. Fast vi ska nog fiska mer ikväll på ett annat ställe. Gick hem ganska tidigt för mamma berättade att vi får besök vid fyra. Kusinerna Johanna och Seb kommer & så Ulf och Annelie. Så nu har mamma fullt upp med att baka en äppelpaj, underbart gott eller hur?
Så blev ett fullspäckat schema idag iallafall. Måste fräscha till mig lite innan de komer och få ngt i magen.

Gå och fiska

Syrn och jag ska alldeles strax bli med Monika och fiska. Ska bli kul för vet inte hur länge sen det var jag fiskade sist. Ett bra tag iaf. Olle åkte nyss hem, har haft det jättemysigt.

Fikat på altanen idag med jordgubbstårta och kaffe. Mums.

Nedräkning till gbg: 6 dagar kvar längtar en massa!

Håll tummarna för att jag får fisk, haha får väl se hur det går för jag vågar inte ens ta i masken och absolut inte bryta nacken av en fisk. Det märks ^^

take care

Kossor på rymmen

Hände en rätt komiskt grej förut faktiskt. Jag, Olle och syrran var och hoppade på studsmattan och så säger plötsligt syrran - Titta en ko! Haha så kollar vi ner så har korna rymt ur hagen. Så det kom fler och fler, var väl 12 st ute på vift tillslut. Är det här ett bevis på att man bor på landet eller ?:p haha. Fast det är inte våra kor iaf, mamma fick ringa ägarna.



bild från google

DESPERATE HOUSEWIVES

Äntligen har jag börjat kolla på andra säsongen av desperate housewives. Såg ju klart första för ganska längesen. Mamma har lånat andra boxen av en arbetskompis. Så jag och syrran ska nog kika på ett avsnitt till snart. Checkade två st i förrgår också. Grymt bra serie faktiskt!



bild från google

Lyckad midsommar

Midsommar blev verkligen lyckat. Jag, Olle, Ida, Per-erik och Hanna grillade. Maten blev superduper god! Käkade jordgubbstårta. Pratade & hade det trevligt. Var inne och kikade på torget, där det var jättemycket folk och riktig midsommarstämning, perfekt väder blev det igår kväll alltså. Åkte lite bil och sen bar det av hemåt, ganska tidigt.
Blev en riktigt trevlig midsommar. Och att det inte blev så mycket dricka igår resulterar i att jag mår toppen idag.

Kom hem jämt nyss, ska käka lite mat med familjen nu. Olle kommer ner hit senare i eftermiddag.

Hoppas ni haft en bra midsommar ?:)


Grillning

Olle har varit grillmästare så snart blir det mat. Och efter det ska jag och Olle bjuda på våran jordgubbstårta.
Har inte tid att sitta här mer nu, bye :)

Midsommarafton

Ganska stressig förmiddag. Gick upp lite senare än jag tänkt mig. Monika och Ricky kom inte förrän halv tolv inatt.
Ska åka upp till torsby strax, ska se på borejoggen och sen blir det lunch med färsk potatis, sill osv hos farmor med alla kusiner. Stannar kvar i torsby sen, går till Olle efteråt. Ingen idé jag åker hem imellan.
Jag och Olle ska nog grilla med Ida och Per-erik ikväll, ska bli kul! Ska nog baka en jordgubbstårta också.
Sen är det väl inte omjöligt att man går ut och kikar på torget om vädret tillåter.

Plattången är varm nu, måste kila har ganska bråttom.

Ha en trevlig midsommar =)!


TJUVLYSSNAT

Nordstan

En pappa ~35 och hans barn ~4 står utanför Burger King. Då kommer en man förbi, som pratar i telefon. Plötsligt säger mannen "hora" till personen i andra änden av luren.
Barnet (när det har gått en stund): Vad betyder hora?
Pappan: En bil som pappa har köpt.


Bollnäs

Två pojkar ~8 och ~5 står och diskuterar sin kommande resa till Kolmården.
Pojke ~8 (entusiastiskt): Och så har dom orangutanger där!
Pojke ~5: Har dom inte Nordman där?


Buss från Umeå till Örnsköldsvik

Två tjejer ~5 och ~7 kollar på filmen som visas på bussen.
Tjej ~5: Vad är testiklar för någonting?
Tjej ~7: Men dummer! Såna där som myror har på huvudet, du vet.
Tjej ~5: Ja just! Jag hade faktiskt bara glömt.



haha alltså vad mycket sjukt det finns på http://www.tjuvlyssnat.se


TÄVLING


För att vara med i den här helt crazy tävlingen så måste ni:
annonsera denna tävling på eran blogg och självklart får ni låna bilden samt skriva en komentar till mig att ni är med och tävlar.
Prisvärdet är ca 250:-

Tävlingen avslutas Söndag 22/Juni-2008

länk till tävlingen :
http://natalies.se/2008/june/tavling-vinn-rosa-goodie-bag.html#comment

Uppskattat

Städningen blev verkligen uppskattad. Mamma sken som en sol och pappa verkade jättenöjd. Känns verkligen som allt slit var värt det då. Tänk vad mycket uppskattning kan göra. Jag och Sofia funderade även på att göra en chokladkaka till de kommer hem från sunne, men vi får se. Känner mig ganska utsliten nu. Ska visa mamma på klänningen sen från stylebystars, åh vad jag vill ha den.

Monika och Ricky åker från sthlm snart och vovven valter såklart. För er som undrar vem Monika är så är det min moster och Ricky är hennes kille. Hon stannar i drygt två veckor så ska bli jättekul. Ricky åker hem en sväng imellan och kommer tillbaka. Sen om drygt en vecka kommer Rickys dotter My hit också. Har alltid tyckt det varit jättekul när Monika kommer, kan ju bero på att man aldrig träffat henne så mycket, utan att det blir några gånger om året.

Överasska mamma och pappa

Jag och syrran tänkte ta och överasska mamma och pappa. Ska städa både köket och vardagsrummet och baka något gott till de kommer hem. Lagomt till midsommar. Sen kanske jag städar i mitt rum också för det behövs verkligen.
Monika och Ricky kommer ju ikväll också så det kan ju vara passande. Får väl ta och börja strax för gissar på att det tar ett tag.

Jo förresten någon som har bra tips på låtar? Gärna somriga!

KLÄNNING

Vad tycks om denna klänning från http://www.stylebystars.com?
Jättesugen på att beställa hem den. Kostar bara 129:-!



Idag var jag uppe med tuppen

Inte ofta jag skriver blogg såhär tidigt. Är redan hemma faktiskt också. Gick upp hos Olle vid 20 över 8, han skulle iväg och jobba. Fast vi hann med en frukost med kaffe och macka framför nyhetsmorgon också, mysigt. Farmor hämtade mig vid nio sen. Funderar på att kika lite på sommarlovsmorgon, lite nostalgi faktiskt över att sitta och kika på det.

Billig och bra mascara

Måste tipsa er om en jättebillig och bra mascara, från märket Claudia. Den heter Superior Cream Mascara och kostar endast 45:- på Claudias hemsida http://www.claudia.se . Verkligen värd priset! Kika in och kolla.


Grillat och färsk potatis

Säg ngn somrigare mat än det. Underbart gott också! Äter alltid så jag knappt orkar röra mig haha.
Dagens planer är :

  • joggingtur eller gå ut och gå
  • fixa till mig och packa väskan
  • kanske följa med mamma & pappa till farmor
  • ska se på fotbollen med olle
  • sover hos olle sen


Så ser förmodligen dagen ut. Får väl se var vi ska se på fotbollen sen om det blir hemma hos olle eller på faktoriet.
Hoppas innerligt att Sverige vinner ikväll.


Bänkad framför fotbolls- EM today? JA!

Sverige-Ryssland idag då. Jag kommer sitta fastklistrad framför tv:n. Någon mer som kommer sitta bänkad? Älskar verkligen att se på matcher när det är stormästerskap som EM, VM & OS. Kom igen ikväll Sverige!



bild från google

Maränger och chokladmos

Olle kom hit förut med mamma och pappa. Fick ett litet ryck förut så vi bakade maränger, fast det är väl dock ingen överasskning för det gör vi ju titt som tätt. Men provade även på att göra chokladmos, fast mja blev väl inte helt lyckat. Fast då vet man ju vad man ska tänka på till ästa gång. Men marängerna blev superdupergoda.
Har kikat på fotboll ikväll Italien - Frankrike. Italien vann med 2-0, höll på dom också faktiskt. Beror nog mycket  på utbytesresan dit (: . Nu ska vi väl strax gå och lägga oss, olle ska upp tidigt imorrn och åka med mamma och pappa till torsby. Men har varit en supermysig kväll (: .

Enkelt recept till supergoda maränger

3 äggvitor
1 ½ dl socker
ca 3 droppar ättika

vispa allt tills man kan vända bunken upp och ned. sen är det bara att spritsa ut dom på en plåt. ugnen ska vara på 100 grader. De ska vara i ugnen ca 1h. Superlätt så testa!


Lauren Conrad

Lauren Conrad från the Hills.



bild från google


 

Riktigt snygg outift



 


Bellme.se

De flesta har väl redan hunnit läsa om http://www.blondinbella.se om hennes egna nystartade webbutik Bellme.se. Jag tycker verkligen det var e supersmart affärsidé. En produkt per dag till ett superpris är inte helt fel. Idag blev jag jättesugen på att beställa hem Escada Pacific Paradise, både showergel och bodylotion för 99:-, superbilligt ju. Men tyvärr tillåter inte min plånbok det just nu. Här är hemsidan för er som vill kika in http://www.bellme.se .
Någon mer än jag som tycker det där var en superidé?



bild från google

Startade dagen med en isglass

Vaknade sent idag också, fast till skillnad från igår så var jag medveten om det idag. så när mobilklockan visade 12.27 steg jag upp. Men det är ju sommarlov man måste ju få sova ut nu ffs. Och sen när jag börjar jobba då blir det inga långa sovmornar.

Min frukost fick idag bli en isglass. GOTT! Så vad händer idag? - Vet inte om jag hakar på de andra och åker till torsby sen och kikar på syrrans fotboll, men om Olle åker med mamma & pappa hem efter jobbet så stannar nog  vi hemma. Sen måste jag ta tag i röran i mitt rum idag. Clothes and shoes all over the room, och jag får nästan panik av att se på det haha. Ett tecken på att man börjar bli vuxen kanske? Who know!

Känns vädigt frestande med lite ostbågar nu (A). Fan vad dålig karaktär jag har haha.

Tandläkarna måste tro jag har tandläkarskräck

Tror faktiskt tandläkarna tror jag har tandläkarskräck. Because jag har missat min tid där typ 3ggr nu, så har inte varit där på ett tag. Missat alla nya tider jag fått också. Men idag ska jag dit, om 45 minuter. Haha så ja, alla tror väl jag har värsta skräcken när jag kommer dit idag.

Fotbollsträning står på schemat sen idag, skönt & få röra på lite på sig. Sofia ska börja spela fotboll igen också, så hon kör förmodligen dit oss idag.


Sov några timmar för länge

Blev lite lustigt när jag vaknade idag. Hade inte mobilen vid sängen idag så jag kunde ha något alarm eller sånt.
Syrran kommer upp med telefonen. Det var Olle som ringde och det visade sig att klockan var över 2. Haha suck.
Så jag har sovit över 12h inatt, jora men det är ju bra det också.
Men måste kila iväg och hjälpa syrran steka köttbullar nu för hon har gjort hela lunchen typ, annars blir hon galen på mig haha :P

Clothes all over the room

Började städa i min garderob förut. Kände mig värsta motiverad och gick bra. Men sen som ni säkert vet, att om man tar en paus och gör något annat. Så är det lätt att man inte orkar ta tag i rummet igen. Någon som känner igen sig? Och ja precis så är det för mig. Jag orkar bara inte, får tare imorrn. Fast ja det jag hann & fixa iordning i gardroben blev bra.

Vi ska snart käka kvällsmacka här. Tänkte rosta lite mackor & ha makrill på, supergott verkligen. Syrran berättade om ett program nyss som börjar 21.55 på tv400 som hette smarta modeller eller något. Blåsta modeller ska bevisa att de är smarta, haha. Kan nog vara värt att checka.

Klantiga jag

Usch vad jag är klantig. Fick nyss en kommentar om hur jag fått dit limeklockan. Men självklart råkade jag radera kommentaren så jag inte kan skriva tillbaka. Men skriver här ifall du läser igen.
Klicka på klockan så kommer du till en hemsida. Tryck in på gallery där och sen är det bara att leta upp den. När man lägger in den i bloggen kopierar man textstycket i den nedersta rutan. Gå in på http://www.designadinblogg.se. Om man letar bland kategorierna där, står det precis hur man gör och var man kan lägga in den. Finns även en massa andra tips där.

Hur får man sin profilbild tillbaka?

Grejade lite med designen förra veckan eller i början av denna. Tänkte jag skulle lägga in en stor profilbild, men blev något fel och nu syns inte min vanliga heller. Och jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att få den tillbaka heller, någon som vet ? För tyckte jag klistrade i samma kod tillbaka som jag tog bort. Hoppas att Olle kan hjälpa mig få tillbaka den när vi ses under veckan. Känns ju lite tråkigt att inte ha någon profilbild liksom.

Jo måste passa på att fråga hur man gör för att kunna skriva information om sig själv nedan för sin profilbild?
Skulle vara supershysst om någon som vet skulle vilja skriva hur man gör.
Eller om det är någon som vet hur man gör för att få stor profilbild? När jag provade la den sig jättelångt ner på sidan.

Ska försöka ändra lite i designen sen om jag orkar, la in en ny header idag. Inte så välgjord men den kändes lite somrig.

Take Care

Ingen kickar fotboll som han Zlatan jag sa Zlatan



Igår gjorde han det igen. GOOAL! Innan matchen mot Grekland var det längesen han nätade i landslaget. Och nu 2 mål på två matcher, riktigt nice alltså. Fortsätt såhär! Han sprider typ skräck bland motståndarna ute på plan. Har alltid tyckt han varit lite överskattad, jag menar han rör ju inte på sig i onödan på planen. Har ändrad uppfattning nu kan jag säga, efter att ha sett dessa matcher. Och sen är det ju nästan lite hunk-varning på honom nu också haha.
Bara hålla tummarna nu för att Sverige vinner över Ryssland.

Sverige-Spanien

Jag och Olle kom nyss hem från faktoriet. Har varit där och sett Sverige-Spanien matchen på storbildstv. Ätit nachos, glass och massa pepsi. Stämning var det där vill jag lova. Superkul! Tyvärr förlorade ju Sverige matchen, när det endast var en ynka minut kvar, så mja 2-1 kändes inge vidare. När de spelat såpass bra.
Bara hoppas på att de tar Ryssland nu, någon som vet vilken dag den matchen är?

Blir nog slappa för mig och Olle ikväll. Kanske ska kolla på film, Djävulen bär Prada. Baara chilla & tare lugnt. Det är ju sommarlov ffs :D!


Finally sommarlov

Första dagen på sommarlovet idag då. Äntligen lov!
Fest igår, fast var inte festsugen så drog hem ganska tidigt till olle. Sen drog vi & kika en sväng inne vid torget, fast var inte där värst länge. Var inte på humör & då är det ingen idé. Men det är jag glad över idag, ingen baksmälla. Olle drog och jobbade nu typ, så ska vara här någon timma utan honom. Får se vad vi ska hitta på sen. Är ju fotboll ikväll iaf Sverige- Spanien och det får man inte missa. Frågan är bara var man ska se.
Kilar nog in till torsby sen när Olle slutar också kanske vi äter mat eller köper glass.

pyssla-om-mig-själv-kväll

Det blir en pyssla-om-mig-själv-kväll ikväll. Ska alldeles strax tappa upp ett fotbad. Har fått nageltrång på en tå, och kan säga att det inte är skönt. Ska passa på att försöka fila lite & klippa och fixa till naglarna också. Sen avsluta med fotsalva och hoppas på förbättring. ska ta ur linserna också & tvätta bort allt smink. Får se om jag orkar lägga en ansiktsmask ikväll också. Ta lite fika framför tv:n samtidigt och kanske läsa en bra tidning. 



wednesday



vadå söta skor (:
jaja.
dåligt med uppdateringar nu på sista tiden, i know.
känns inte riktigt som man har tid nu på sommarn heller.

sommarlov på fredag iaf,
man kan säga jag fick mitt i måndags redan.
imorrn är jag ledig.
ska till grandmother, se på kusinens skolavslutning.
m,m (:

haft de supernice med olle ,
igår och idag (:
och ffs sverige vann ju mot greece igår :D

måste kolla ut kläder till avslutningen imorrn kväll också.
inte det lättaste, håller tummarna för fint väder på fredag.

blir ingen update förrän jag kommer hem imorrn eftermiddag tror jag,
aja det märks.
men brukar aldrig vara så morgonpigg så jag hinner med & blogga på morgonen :p

goodnight!

Något att se fram emot

GOSH vad jag längtar till 28 juni.
Mamma preliminär bokade ett hotell igår 100m från nordstan (:
olle & jag skulle få ett eget rum också, längtar :D.
liseberg,avenyn, nordstan, good mat & massa annat.

Steg upp 10 över 10 idag.
har ju ingen mer skola så atte (:
mamma kommer och hämtar mig om en stund.
så då åker vi till torsby, ska vänta på olle i skolan.
sen blire eventuell parken & jordgubbar, lovely.
ska spela fotbollsmatch i mallbacken ikväll.
sen sover jag hos snyggard(:  & så ska vi nog se på fotbollen.

Brännboll och grillning

Drar snart iväg till granevik för att spela brännboll och grilla med fotbollslaget.
det ska bli kul, kul & göra ngnting annat än att bara spela fotboll tsm (:
ska nog övningsköra upp också, får se hur det går, men ni kan ju hålla tummarna :D

jag har typ sommarlov nu, är klar med allt! ska bara till skolan och ta ut grejer ur mitt skåp.
och lämna tillbaks några böcker. nomore lessons.

Fullspäckad dag

Imorse vid 9-tiden drog jag, olle, mamma, pappa & syrran till karlstad.
kom ner strax efter 10. bergvik först, hittade lite smått & gott.
käkade jättegod mat. & hade jättemysigt när jag & olle<3 strosade runt där.
åkte in til stan en snabbis sen också, åt twister & köpte mig ett par skor.

sen vid ett drog vi vidare till storfors.
hade fotbollsmatch i sommarhettan. 
och tro det eller ej men vi vann faktiskt med 5-2.
superhärligt (: .
slog nog rekord efter matchen att vara snabb i omklädningsrummet.
på drygt 5 min hade jag duschat & bytt om och var klar.
gissa om olle & familjen var förvånade =P.
dock var väl inte resvägen hem den roligaste, tog ca 1h & 40min till tarsby.
där vi lämnade av olle, sen handlade vi & så så var inte hemma igen förrän 20 över sju.
där kan man snacka om heldag.
men har varit riktigt nice!

dagens inköp blev

bikini från H&M
body från Ginatricot
Örhängen, hårspänne, hårnålar från Glitter
Skor från Din sko

Mjukglass med chokladtopping (:

Idaaag var jag uppe med tuppen, eller nja nästan iaf.
steg upp vid halv nio, käkade breakfast & sen drog vi bort till grannarna & klippte gräset.
olle kom hit strax efter ett, mamma skjutsade oss ner till stranden.
badada, solade & fikade lite (: mysigt!
nu har vi nyss varit till torsby, skjutsade mamma till sommarfesten.
köpte glass, mjukglass med chokladtopping är mums :b.
sen övningskörde jag nästan ända från torsby & hem, vågar inte riktigt köra inne i "centrum" än.
gick faktiskt bra, tog en liten extra sväng t om :p.

pappa håller på & grilla korv nu, så ska snart käka.
& så blire majskolv till också, wonderful  aah :D !
sen ska nog jag & olle utmana syrran & pappa på kubb (:
kanske blir en film ikväll också, mysig dag iaf!

ha dt fint (:

SUMMER

barfota i gräset

uppbrända axlar
jordgubbar

ligga på stranden

bada & flumma i vattnet
äta MASSOR med glass

husvagnssemester

solkräm


 

vakna på morgonen & rummet är som en bastu


kvällssol på altanen    

flipflops
kolsnäs & fest

midsommar

lukten av nyklippt gräs


 

grillat

SUMMER !

Årets första dopp

Ska åka ner till stranden nu med the family & ta ett snabbdopp. . . åker hem & fixar till mig lite sen & så drar vi till lysvik sen & kollar på olles fotbollsmatch, kanske skulle kika förbi vid glasscafét också (:


idag har jag varit dyktig och klippt gräsmattan +poäng till mig ^^

11 hundvalpar var minsann inte dåligt

TJO!

slutade skolan kl 10.00 idag.
så åkte hem halv 12, fick skjuts på vägen hem av mina grannar (: .
åkte till linda ett tag efter jag kom hem, där en av deras hundar fått 11 hundvalpar för en månad sen typ.
grymt söta var dom allihopa (: pratade & så, italienarna kanske kommer nästa sommar hoppas hoppas.
skulle vara grymt kul :D !
har jämt fräschat till mig lite, ska strax ta bussen till torsby, där jag ska möta upp olle.
ska fixa lite ärenden & så, sen hoppas jag att olle vill premiär bada med mig vid kollsberg (:
fast det tvivlar jag på, för han är mer badkruka än mig :p haha.

kommer hem tomoorrow , hare fint i de soliga vädret  (;

Klar med allt i skolan nu

SÅ GÔTT får jag väl lov att säga. Alla prov är nu gjorda, alla inlämningsuppgifter, alla läxor.
hur skönt är inte det på en skala då. nu är det bara & glida fram de sista dagarna.
slutar nog 10.00 imorrn :p .

fotbollsträning idag, riktigt skönt & röra på fläsket. hah var enormtmegavarmt iaf. 

ser på girlicous nu, är paus men ska hoppa upp i fåtöljen igen, hörs later (:


Sista provet innan sommarlovet

Ska plugga på sista provet innan sommarlovet strax, samhällsprov imorrn.
sen är det en svenska grej som ska skrivas imorrn på lektionen men sen tror jag banne mig jag är klar (:
härlit härligt! behöver förmodligen inte till skolan på resursen heller :D .

börjar 11.35 imorrn men tar nog bussen vid 10 eller ngt. dels har jag nog ingen annan skjuts & så hinner jag plugga en stund på provet, så slipper jag läsa så mkt ikväll. träning imorrn också, inte tränat på hundra år känns det som så de ska bli välbehövligt , för nu är skolskiten klar ;D .

matchen förut gick väl inte så jättebra, förlorade med 0-4. men ajaa, det var riktigt hot i solen.
svetten rann som tusan hah :p .

jag tycker om dig olle (:


Snabb uppdatering

Blev inge blogganade igår. var hemma från skolan igår & sov, pluggade, åkte till torsby en snabbis & gjorde en uppgift på praktiskt marknadsföring, så satt & skrev den i parken. olle följde med hem, vi åt grillade hamburgare, spelade badminton, pluggade & åt glass & jordgubbar. bra-a dag!

nu har jag ganskajättemycketbråttom för ska åka till granevik snart & spela match, ska hämta upp virus på vägen.
så ni får en bättre update sen.

jo by the way JAG KLARADE MATTE B KURSPROVET :D

Viktigt, skriv på för att förändra attityden mot våldtäkter

http://www.veckorevyn.com/skrivpa//  klicka in på denna länk ock skriv på.
För att förändra attityden mot våldtäkter. Namninsamlingen kommer skickas till Beatrice Ask, rikspolischef Bengt Svenson och Sveriges alla länspolismästare. jag har skrivit, skriv på du också! det är busenkelt.

Födelsedagsfirande

Blev senare än väntat igår, kom nog inte hem förrän vid halv tre inatt.
drack väl lite mer än jag tänkt mig, men det var en rolig kväll!
olle var snygg som bara den också (:
fast tycker inte riktigt om den svängiga vägen hem från velen.

jag & olle steg upp redan vid 10 över 9 idag.
olle skulle iväg & jobba och jag skulle bli hämtad strax efter 10.
skulle iväg och fira kusin Ida som fyller 15 idag, grattis!
så vi var och grattade henne ngn timma (:
sen bar det iväg hemmåt, jag var hungrig som en varg när jag kom hem.
så slängde i mig lite mat, eftersom min föda under dagen främst hade bestått av vatten.
och lite saltapinnar & jordgubbstårta, årets försa jordgubbstårta idag (:

slappade lite här hemma, somnade en timme på altanen efter maten.
superdupergod mat idag, kycklingfilé, ris och currysås, mums.
har pluggat i eftermiddag, skrivit lite info om fidel castro & kuba, läst lite praktisk marknadsföring.
har varit hos grannarna och klippt gräs & så också, jag & syrran har lite extra sommarjobb i sommar.

& nu väntar jag faktiskt på mat igen, haha.
blir räkor ( såna där gooda man skalar själv (: ) & rostade mackor,
eller om vi ska göra räkmackor, aja gott är det iaf.

blir lite mera plugg ikväll, & så ska jag prata med älsk

RSS 2.0