Shopping imorrn

Japp imorrn bär det av till karlstad på lite shopping. syrran ska på innebandyläger över dagen typ så ja syrran, pappa och olle åker. så blir shopping med olle imorrn och så ska jag försöka övertala pappa att köpa nya jeans (: , fast det är inte det lättaste.

ATT GÖRA I KARLSTAD IMORRN:

  • Kika efter praktikplats
  • Köpa underställ
  • Fixa nya tränings t-shirtar
  • Kolla efter väska till laptopen

VILL HITTA:

  • Uggs
  • Stickad tröja
  • Fuktcreme till ansiktet
  • Topp/ t-shirt eller något

Får se om jag hittar det jag söker imorrn. Måste verkligen sova nu, klockan är typ kvart i ett och jag ska gå upp klockan 6 ><.olle kommer inatt nu också förmodligen, han har varit i velen på fotbollsavslutning/ fest, fast ska sussa nu tills han kommer. natti natti.



Varför vinner aldrig jag på trisslotter?

Typiskt! Fick hem två trisslotter på posten idag för är med och svarar på undersökningar inimellan och får en summa varje gång och sen kan man lösa ut det i trisslotter. Men nu till saken, varför vinner aldrig jag? Det är nästan så man vet det innan, men någon liten i en del tänker ju ändå tänk om liksom.

Blev hemma från skolan idag, kanske var lika bra för känns som jag har en förkylning på g i kroppen.

Fundera på att ladda ner lite musik nu när Olle har hjälpt mig med nedladdningsprogram, japp så får det bli.
Blir nog paramore tror jag (:


Nu ska jag ta tag i bloggandet igen

Japp man kan ju säga att bloggen har varit rätt nere ett tag, runt sisso en månad.
Men nu minsann ska de bli ändring på det, har ju fått min laptop nu & mobilt bredband, det tycker vi om :)
okej designen är väl inte den bästa nu, men det är faktiskt från i somras så den ska jag ändra på så fort jag har ork och tid, fast iofs passar ju glassen ganska bra där i headern för jag ÄLSKAR glass!

började på teorikurs för ganska längesen så har varit på den ikväll, kan säga att jag och stina diggade inte bromspratet och de, töligt att förstå ><. förörvrigt så är olle i gbg denna vecka, eller till på fredag så det är tomt utan snyggard , men blir ju tusen ggr så roligt att ses så man hinner längta efter varann.

haha undrar om ngn kommer ihåg min blogg längre nu när jag uppdaterat så kasst ett tag,

take care (:

RSS 2.0